Osta Xenical Espoossa verkossa, edullinen Xenical myytävänä ilman reseptiä

Xenical käytetään yhdessä lääkärin hyväksymä alennettu kalori ruokavalio, liikunta ja käyttäytymisen muuttaminen ohjelma auttaa merkittävästi ylipainoisia (lihavia) henkilöt laihtua. Kun orlistaatti voi myös estää sinua saavuttamasta paino olet menettänyt.
xenical

Laihdutus ja pitämällä se pois voi vähentää monia terveysriskejä, että lihavuus aiheuttaa, kuten sydänsairaudet, diabetes, korkea verenpaine, syövän muotoja, tiettyjen hengitysvaikeuksia, ja lyhyempi käyttöikä.

Ruokavalion rasvat on eriteltävä pienemmiksi paloiksi ennen elin voi imeä niitä. Orlistat toimii estämällä entsyymiä, joka hajottaa rasvoja ruokavalioosi. Tämä pilkkoutumattomiin rasva menee sitten ulos kehosta suolen. Orlistat ei estä imeytymistä kaloreita sokeria ja muita rasvattomia ruokia, joten sinun pitää vielä rajoittaa yhteensä saanti kaloria.

Kuinka käyttää Xenical

Jos käytät over-the-counter tuote itsehoitoon, lue kaikki ohjeet tuotteen pakkauksessa ennen tätä lääkitystä.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, lue pakkausseloste jos saatavissa apteekista ennen kuin aloitat orlistaatti ja joka kerta saat täyttö. Ota tämä lääkitys lääkärin ohjeiden mukaan, suun neste joskus aikana jokaisen aterian, joka sisältää rasvaa tai 1 tunnin kuluttua aterian, yleensä 3 kertaa päivässä. Jos unohdat ateria tai aterian sisällä rasvaa, jätä annos lääkityksen. Voit vähentää mahdollisuutta epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, se on erittäin tärkeää, että enintään 30% kaloreista ruokavalioosi peräisin rasvasta. Päivittäinen saanti rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja tulisi tasaisesti yli 3 pääateriaa.

Älä nostaa annosta tai käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään määrätty. Vointisi ei parane yhtään nopeammin, ja haittavaikutusten riski kasvaa.

Koska tämä lääke voi häiritä imeytymistä tiettyjen vitamiinien (rasvaliukoisten vitamiinien, mukaan lukien, D-, E- ja K), päivittäinen monivitamiinivalmistetta, jotka sisältävät näitä ravintoaineita on suositeltavaa. Ota monivitamiini vähintään 2 tuntia ennen tai 2 tuntia sen jälkeen kun orlistaatti (kuten nukkumaan mennessä).

Jos otat siklosporiini, ota se vähintään 3 tuntia ennen tai jälkeen orlistaatti varmistaa täyden annoksen siklosporiini imeytyy verenkiertoon. Jos otat levotyroksiini, ota se vähintään 4 tuntia ennen tai jälkeen orlistaatti.

Sinun pitäisi nähdä joitakin laihtuminen 2 viikon kuluessa aloitat orlistaatti. Kerro lääkärillesi, jos tila ei parane tai se pahenee.