Osta Synthroid Espoossa verkossa, edullinen Synthroid myytävänä ilman reseptiä

Synthroid hoidetaan kilpirauhasen (hypotyreoosi). Se korvaa tai tarjoaa enemmän kilpirauhasen hormoni, joka on yleensä tuottamat kilpirauhanen.
synthroid

Alhainen kilpirauhashormonitasoihin voi esiintyä luonnossa tai kun kilpirauhanen on loukkaantunut säteilyn / lääkkeitä tai poistaa kirurgisesti. Ottaa tarpeeksi kilpirauhashormonin on tärkeää säilyttää normaali henkinen ja fyysinen aktiivisuus. Lapsilla, joilla on tarpeeksi kilpirauhashormonin on tärkeä normaali henkinen ja fyysinen kehitys.

Tämä lääkitystä käytetään myös käsitellä muuntyyppisiä kilpirauhashäiriöiden (kuten tietyntyyppiset goiters, kilpirauhassyöpä).

Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää lapsettomuuden hoitoon, ellei sitä aiheuttama alhainen kilpirauhashormonitasoihin.

Kuinka käyttää Synthroid

Ota tämä lääkitys suun kautta lääkärin ohjeiden, yleensä kerran päivässä tyhjään mahaan, 30 minuuttia 1 tunti ennen aamiaista. Ota tämä lääkitys lasillinen vettä, ellei lääkäri ohjaa toisin.

Jos käytät kapseleina tätä lääkitystä, niele se kokonaisena. Älä jakaa, murskata, tai pureskella. Ihmiset, jotka eivät voi niellä kapseli kokonaisena (kuten pikkulasten tai pieniä lapsia) pitäisi käyttää tabletin muodossa lääkitys.

Saat lapsille, jotka eivät pysty nielemään koko tabletteja, murskata tabletin ja sekoita 1-2 teelusikallista (5-10 millilitraa) vettä, ja antaa lusikalla tai tiputin heti. Älä valmista tarjontaa etukäteen tai sekoita tabletin soija äidinmaidonkorviketta. Kysy apteekista lisätietoja.

Annostus perustuu teidän ikä, paino, lääketieteellinen tila, laboratoriotutkimusten tulokset ja hoitovaste.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan joka päivä.

Älä lopeta tätä lääkitystä neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa. Kilpirauhasen korvaava hoito on yleensä otettu elämää.

On olemassa erilaisia merkkejä levotyroksiinin saatavilla. Älä muuta merkit neuvottelematta ensin lääkärin tai apteekin puoleen.

Tietyt lääkkeet (kolestyramiini, kolestipoli, kolesevelaami, antasidit, sukralfaatti, simetikoni, rauta, natrium polystyreenisulfonaatti sekä kalsiumia orlistaatti) voi vähentää kilpirauhashormonin määrään, joka imeytyy elimistöön. Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, erottaa ne tätä lääkitystä vähintään 4 tuntia.

Oireita matala kilpirauhashormonitasoihin kuuluvat väsymys, lihassärky, ummetus, kuiva iho, painonnousu, hidas syke, tai herkkyys kylmälle. Kerro lääkärillesi, jos vointisi huononee tai jatkuu useiden viikkojen kuluttua ottaen tämän lääkitystä.