Osta Propecia Espoossa verkossa, edullinen Propecia myytävänä ilman reseptiä

Propecia Finasteridi käytetään kutistua laajentuneen eturauhasen (eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun tai BPH) aikuisilla miehillä. Sitä voidaan käyttää yksin tai otetaan yhdessä muiden lääkkeiden vähentää BPH: n oireissa ja se voi myös vähentää tarvetta leikkaukseen.
propecia

Finasteridi voi parantaa oireita BPH ja tarjoavat etuja, kuten vähentynyt virtsaamistarve, paremmin virtsan kulkua vähemmän kuormittavien, vähemmän tunne, että rakko ei tyhjene kokonaan, ja laski yöllä virtsaaminen. Tämä lääkitys toimii vähentämällä määrä elimistön hormoni (DHT), joka aiheuttaa kasvua eturauhasen.

Propecia Finasteridi ei ole hyväksytty eturauhassyövän ennaltaehkäisyyn. Se voi hieman lisätä riskiä sairastua erittäin vakava muoto eturauhassyövän. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, hyödyistä ja riskeistä.

Naiset ja lapset eivät saa käyttää tätä lääkitystä.

Kuinka käyttää Propecia

Lue pakkausseloste toimittamat apteekissa, ennen kuin aloitat finasteridi ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysyttävää tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Ota tämä lääkitys suun kanssa tai ilman ruokaa, yleensä kerran päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan.

Jos tabletti murskataan tai rikki, sitä ei pitäisi hoitaa nainen, joka on raskaana tai nainen, joka voi tulla raskaaksi (ks myös Varotoimet kohta).

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Muista käyttää sitä samaan aikaan joka päivä. Älä lopeta tämän lääkityksen ilman lääkärin.

Se voi kestää 6-12 kuukautta huomata hyötyä.

Kerro lääkärillesi, jos tila jatkuu tai pahenee.