Osta Nolvadex Espoossa verkossa, edullinen Nolvadex myytävänä ilman reseptiä

Nolvadex hoidetaan rintasyöpä, joka on levinnyt muihin kehon osiin (metastasoituneen rintasyövän), hoitoon rintasyövän tietyille potilaille leikkauksen jälkeen ja sädehoidon ja vähentää mahdollisuuksia rintasyövän korkean riskin potilailla.
nolvadex

Tämä lääkitys voi estää kasvun rintasyöpään. Se toimii häiritsemällä vaikutuksia estrogeenia rintojen kudosta.

Kuinka käyttää Nolvadex

Lue Lääkitys opas tarjoamat apteekista ennen kuin aloitat tamoksifeenin ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Ota tämä lääkitys suun kanssa tai ilman ruokaa, yleensä kerran tai kahdesti päivässä 5 vuoden ajan tai lääkärin ohjeen mukaan. Päivittäiset annokset yli 20 milligrammaa jaetaan yleensä kahtia ja kaksi kertaa vuorokaudessa, aamulla ja illalla, tai lääkärin ohjeiden. Jos käytät nestemäistä, mitata annos huolellisesti käyttäen erityistä mittalaite / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos.

Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan (s) joka päivä.

Jos sinulla on rintasyöpä, joka on levinnyt muihin kehon osiin, saatat kokea voimakkaampana luu / syöpä kipu ja / tai taudin purkaus kuin aloitat tamoksifeenin. Joissakin tapauksissa tämä saattaa olla merkki hyvä vastaus lääkitys. Oireita ovat lisääntynyt luun kipua, lisäsivät kasvainten kokoa tai jopa uusia kasvaimia. Nämä oireet häviävät yleensä nopeasti. Joka tapauksessa, raportoivat näistä oireista heti lääkärillesi.

Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi ja keuhkot, naiset jotka ovat raskaana tai jotka voivat tulla raskaaksi, eivät saa käsitellä tätä lääkettä tai hengittää pölyä tabletteja. (Katso myös Varotoimet kohta.)

Ilmoita heti lääkärillesi, jos vointisi huononee (esim saat uusia rintojen kyhmyjä).