Osta Lipitor Espoossa verkossa, edullinen Lipitor myytävänä ilman reseptiä

Lipitor käytetään yhdessä oikea ruokavalio auttaa alentamaan “paha” kolesteroli ja rasvat (kuten LDL, triglyseridit) ja nostaa “hyvän” kolesterolin (HDL) määrää veressä.
lipitor

Se kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan “statiinien”. Se vähentää kolesterolin määrää tekemät maksassa. Alentaminen “paha” kolesteroli ja triglyseridit ja nostamalla “hyvä” kolesteroli vähentää sydänsairauksien riskiä ja auttaa estämään aivohalvauksia ja sydänkohtauksia.

Lisäksi syöminen oikea ruokavalio (kuten matala-kolesteroli / vähärasvainen ruokavalio), muut elämäntapojen muutoksia, jotka voivat auttaa tämän lääkityksen toimimaan paremmin kuuluvat käyttäessään, laihdutus jos ylipainoinen, ja tupakoinnin lopettaminen. Keskustele lääkärisi lisätietoja.
Kuinka käyttää Lipitor

Lue pakkausseloste jos saatavissa apteekista ennen kuin aloitat atorvastatiinia ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysyttävää, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Ota tämä lääkitys suun kanssa tai ilman ruokaa kuin lääkärin ohjeiden mukaan, yleensä kerran päivässä.

Annostus perustuu sairaudestasi, hoitovaste, ikä, ja muut lääkkeet saatat ottaen. Muista kertoa lääkärille ja apteekkiin tuotteet käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeitä, ja kasviperäisiä tuotteita).

Älä syö greippiä tai juo greippimehua, kun käytät tätä lääkitystä, ellei lääkäri kehota sinua muuten. Greippi voi lisätä määrää tämän lääkityksen verenkiertoon. Keskustele lääkärisi tai apteekin lisätietoja.

Jos käytät lisäksi eräiden muiden lääkkeiden alentaa kolesterolia (sappihappoja sitovaan hartseja kuten kolestyramiini tai colestipol), ota atorvastatiini vähintään 1 tunti ennen tai vähintään 4 tuntia sen jälkeen näitä lääkkeitä. Nämä tuotteet voivat reagoida atorvastatiinin, estää täyden imeytymistä.

Ota tämä lääkitys säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Muista ottaa se samaan aikaan joka päivä. On tärkeää, että jatkat tätä lääkitystä, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Useimmat ihmiset, joilla on korkea kolesteroli tai triglyseridit eivät tunne sairas.

On erittäin tärkeää jatkaa noudata lääkärisi neuvoja ruokavalion ja liikunnan. Se voi kestää jopa 4 viikkoa ennen kuin saat täyden hyödyn tämän lääkkeen.