Osta Levitra Espoossa verkossa, edullinen Levitra myytävänä ilman reseptiä

Levitra Vardenafil hoidetaan miesten seksuaalisen funktio ongelmia (impotenssi tai erektiohäiriö-ED). Yhdessä seksuaalisen stimulaation, vardenafiili toimii lisäämällä veren virtausta penikseen ja auttaa miestä saada ja pitää erektio.
levitra

Tämä lääke ei suojaa sukupuolitaudeilta (kuten HIV, hepatiitti B, tippuri, kuppa). Harjoittele “turvaseksiä”, kuten käyttämällä latex kondomeja. Keskustele lääkärisi tai apteekin lisätietoja.

Kuinka käyttää Levitra

Lue pakkausseloste toimittamat apteekissa, ennen kuin aloitat vardenafiilin ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysyttävää, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Ota Levitra lääkitys suun kautta lääkärin ohjeiden, yleensä tarpeen. Ole vardenafiili, ruoan kanssa tai ilman, noin 1 tunti ennen yhdyntää. Älä ota enempää kuin kerran päivässä. Annokset tulee ottaa vähintään 24 tunnin välein.

Annostus perustuu sairaudestasi, hoitovaste, ja muut lääkkeet saatat ottaen. Muista kertoa lääkärille ja apteekkiin tuotteet käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeitä, ja kasviperäisiä tuotteita).

Älä syö greippiä tai juo greippimehua, kun käytät tätä lääkitystä, ellei lääkärisi tai apteekin sanoo, et voi tehdä niin turvallisesti. Greippi voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia lääkkeen. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Kerro lääkärillesi, jos tila ei parane.