Osta Cipro Espoossa verkossa, edullinen Cipro myytävänä ilman reseptiä

Cipro lääkitys hoidetaan erilaisia bakteeri-infektioita. Ciprofloxacin kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan Kinoloniantibioottien. Se toimii lopettamalla bakteerien kasvua.
cipro

Tämä antibiootti käsittelee vain bakteeri-infektioita. Se ei toimi virusinfektioiden (kuten vilustuminen, flunssa). Tarpeeton käyttö tai väärinkäyttö antibiootteja voi johtaa sen vähentynyt tehokkuutta.

Kuinka käyttää Cipro

Lue Lääkitys opas, ja jos käytettävissä, pakkausselosteessa toimittamat apteekissa, ennen kuin aloitat Siprofloksasiinin ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysyttävää, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Ota tämä lääkitys suun kanssa tai ilman ruokaa kuin lääkärin ohjeiden mukaan, yleensä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

Tabletti voi olla karvas maku jos jakaa, pureskella tai murskata sen ennen sitä.Valmistaja suosittelee tabletin koko tästä syystä.

Annostus ja hoidon pituus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste. Juo runsaasti nesteitä ottaen tämän lääkitystä, ellei lääkäri määrää toisin.

Ota tämä lääkitys vähintään 2 tuntia ennen tai 6 tuntia sen jälkeen kun muita tuotteita, jotka voivat sitoutua sen, vähentää sen tehokkuutta. Kysy apteekista muita tuotteita otat. Joitakin esimerkkejä ovat: kinapriili, sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita (kuten rauta ja sinkki täydentää), ja tuotteet, jotka sisältävät magnesiumia, alumiinia tai kalsiumia (kuten antasidit, didanosiini ratkaisu sekä kalsiumia).

Kalsium-rikas elintarvikkeita, kuten maitotuotteita (kuten maito, jogurtti) tai kalsium-rikastettu mehu, voi myös vähentää vaikutus tämän lääkityksen. Ota tämä lääkitys vähintään 2 tuntia ennen tai 6 tuntia ruokailun jälkeen kalsium-rikas elintarvikkeita, ellet syö näiden elintarvikkeiden osana suurempaa ateria, joka sisältää muita (ei-kalsium-rikas) elintarvikkeet. Nämä muut elintarvikkeet vähentävät kalsiumin sitovuus.

Kysy lääkäriltäsi tai apteekista turvallisesti käyttämällä ravintolisiä / vaihdot tämän lääkityksen.

Antibiootit toimivat parhaiten, kun määrä lääkettä elimistössä pysyy tasaisena. Siksi ottamaan lääkkeen tasaisin väliajoin.

Jatka ottamaan lääkkeensä kunnes koko määrätty määrä on päättynyt, vaikka oireet häviävät muutaman päivän. Pysäyttäminen lääkitys liian aikaisin voi johtaa paluuta infektio.

Kerro lääkärillesi, jos tila jatkuu tai pahenee.